Algemene verordening gegevensbescherming

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Bioscoop Emmeloord B.V. verwerkt persoonsgegevens, doordat u gebruik maakt van de diensten van Bioscoop Emmeloord B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Bioscoop Emmeloord B.V. verstrekt. Bioscoop Emmeloord B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

WAAROM BIOSCOOP EMMELOORD B.V. GEGEVENS NODIG HEEFT

Bioscoop Emmeloord B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Bioscoop Emmeloord B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

HOE LANG BIOSCOOP EMMELOORD B.V. GEGEVENS BEWAART

Bioscoop Emmeloord B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens die u invoert omwille van een reservering worden direct na afloop van de door u gereserveerde voorstelling verwijderd. Heeft u gekozen om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan bewaren wij uw naam en e-mailadres zolang u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.

DELEN MET ANDEREN

Bioscoop Emmeloord B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de

uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Bioscoop Emmeloord B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Bioscoop Emmeloord B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd.

GOOGLE ANALYTICS

Bioscoop Emmeloord B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Bioscoop Emmeloord B.V. bij Google

zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),

overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het

privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Bioscoop Emmeloord B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bioscoop Emmeloord B.V. heeft hier geen invloed op.

Bioscoop Emmeloord B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Bioscoop Emmeloord B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Via de accountpagina op www.movieskoop.nl kunt u uw gegevens wijzigen.

verzoek tot verwijdering kunt u sturen naar [email protected]. Bioscoop Emmeloord B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen 5 werkdagen, op uw verzoek reageren

BEVEILIGEN

Bioscoop Emmeloord B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Bioscoop Emmeloord B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Bioscoop Emmeloord B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Bioscoop Emmeloord B.V. op via [email protected]. www.movieskoop.nl is een website van Bioscoop Emmeloord B.V.. Bioscoop Emmeloord B.V. is als volgt te bereiken:

Bioscoop Emmeloord B.V.

Beursstraat 3, 8302 CW Emmeloord

0527 – 699868

[email protected]

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 39099169