Ladies Night

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De volgende Ladies Night is......

 

 

 

RESERVEER SNEL WANT VOL=VOL!!!!! 

 

 

 OOK DE VOLGENDE LADIES NIGHT IS ALWEER BEKEND......WOENSDAG 29 NOVEMBER....

 

EXTRA LADIES NIGHT OP DONDERDAG 30 NOVEMBER!!!

 

MET DE FILM:  GEK VAN GELUK...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gek van geluk Ladies Night

Omschrijving:
In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Cast & Crew
Plien van Bennekom, Carly Wijs, Matteo van der Grijn, Henry van Loon, Marie Mae van Zuilen, Beppie Melissen
 
 
 
 
 
LADIES NIGHT MET DE FILM HUISVROUWEN BESTAAN NIET
OP 20 DECEMBER....
 
 
 
 

HUISVROUWEN BESTAAN NIET

Omschrijving:
In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Cast & Crew
Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Loes Luca, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper
 
 
LADIES NIGHT MET DE FILM FIFTY SHADES FREED
OP 7 EN 8 FEBRUARI....
 
 
 
 
 
 
 
 

FIFTY SHADES FREED

Omschrijving:
Het laatste hoofdstuk begint op 8 februari.

Cast & Crew
Jamie Dornan, Dakota Johnson 
 
 

 

 

 

 RESERVEREN KAN VANAF NU BIJ RESTAURANT EINDELOOS OF CHILLERS

 

AANVANG DINER: 17.30 UUR-----AANVANG FILM 19.00 UUR

AANVANG DINER: 19.30 UUR-----AANVANG FILM 21.30 UUR

 

RESERVEER SNEL WANT VOL=VOL!!!!!