Programma op donderdagmiddag

Movieskoop Cinema + is altijd een gezellige middag uit! Van maart t/m juli 2017 zullen er iedere 2e donderdag van de maand prachtige films draaien. U kunt genieten van de allerbeste films zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen.

 

Ruim 20% voordeliger!

Movieskoop Cinema + heeft een vaste prijs van €6,50 per persoon. Dat is ruim 20% voordeliger dan een regulier ticket. Bovendien krijgt u er altijd koffie of thee en iets lekkers bij.

 

Wij raden u aan de kaartjes vroegtijdig te reserveren en van tevoren op te halen. Zo voorkomt u dat er geen plek meer is en u voorkomt ook het wachten in een lange rij!

U kunt uw kaartjes reserveren en/of op komen halen tijdens onze openingstijden:

Maandag: vanaf 19.30 uur

Dinsdag: vanaf 18.30 uur

Woensdag: vanaf 13.00 uur

Donderdag*: vanaf 18.30 uur

Vrijdag: vanaf 15.30 uur

Zaterdag en zondag: vanaf 13.00 uur

 

* Op donderdagen waarop een voorstelling van Cinema+ staat gepland, zijn wij geopend vanaf 13.00 uur. 

 

 

Fijne voorstelling!

 

 

Let op: de bioscoop is gemakkelijk toegankelijk voor mindervaliden!

 

 

 Donderdag 11 mei 14:00 uur.  I DANIËL BLAKE 

 

 

De 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op straat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug…

 

 

 

 Donderdag 8 juni 14:00 uur. MAN WHO KNEW INFINITY

 

 The Man Who Knew Infinity is een indrukwekkend waargebeurd drama over het korte maar veelbewogen leven van Srinivasa Ramanujan (vertolkt door Dev Patel uit Slumdog Millionaire). Hij was een briljant wiskundige die in armoede opgroeide in het Indiase Madras, maar door zijn uitzonderlijke talent als autodidact werd toegelaten op de Universiteit van Cambridge. Daar wordt hij als buitenstaander met gemengde gevoelens ontvangen, maar terwijl de Eerste Wereldoorlog zijn stempel drukt op zijn nieuwe thuisland, groeit hij onder begeleiding van zijn professor G.H. Hardy (gespeeld door Jeremy Irons) uit tot een pionier op het gebied van wiskundige theorieën. Velen hiervan worden tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast. Verder met o.a. Toby Jones en Stephen Fry.

 

 

Donderdag 13 juli 14:00 DIE LAATSTE ZOMER

 

Haar Naam Was Sarah was de bestseller die de Franse succesauteur en journaliste Tatiana de Rosnay in 2006 definitief op de kaart zette. De Française had al behoorlijk wat boeken volgeschreven, maar moest lang wachten op haar grote doorbraak bij een wereldpubliek. Een verfilming van het oorlogsrelaas waarin twee verhaal- en tijdlijnen door elkaar liepen, was onvermijdelijk. Ook in de bewerking van regisseur Gilles Paquet-BrennerHeden werkten heden en verleden voortdurend op elkaar in en in elkaar door. Hetzelfde kan gezegd worden van Die Laatste Zomer, eveneens van de hand van De Rosnay.